De Moutzolder

Vergadering, presentatie, training of een feestje? Huur onze moutzolder af! Op de moutzolder ligt een van de belangrijkste ingrediënten van ons bier opgeslagen: graan.

Met zijn originele dakbalken, sfeervolle verlichting en het uitzicht op de graanzakken vormt de moutzolder de perfecte locatie voor verschillende bijeenkomsten. De zolder biedt ruimte aan zo’n 50 bezoekers en is van alle gemakken voorzien: een snelle Wifi-verbinding, een professioneel digitaal projectiescherm en een geluidsinstallatie. Een unieke plek waar je in alle rust vergadert, brainstormt, traint of feest. Tip: boek een proeverij ter afsluiting! 

Groter gezelschap? In overleg is het ook mogelijk de gehele brouwerij af te huren.

Meer weten? Neem contact op!

Vergaderen met uitzicht op de zakken graan

Onze bieren

 

Radboud
de Eerste

Een stevig, lekker fris witbiertje van 6,6%. Gebrouwen van gerste- en tarwemout. Zacht en kruidig dankzij de specerijen.

 

De tweede
Radboud

Volop in ontwikkeling! Houd de site in de gaten.

 

Radboud Tripel

In aantocht: ons tripel-bier. Wij houden je op de hoogte.

 

Pale ale

Bijna klaar voor de tap: Radboud pale ale.

1810

Einde Brouwerij

Allard Merens, eigenaar van brouwerijen het Anker in Medemblik en het Wapen van West-Friesland in Hoorn, kampte met financiële problemen. De scheepvaart lag stil, de Marine nam minder bier af. Schippers op de Zuiderzee moesten hoge belastingen betalen waardoor de aanvoer van het benodigde water kostbaar werd. Bovendien waren de prijzen van gerst en hop zo duur dat de Medemblikkers zich geen bier meer konden veroorloven. Merens sloot de deuren van zijn brouwerij, het pand werd gebruikt als pakhuis.

Voel de beleving

Ontwerp en realisatie: Tmpldesign