De Moutzolder

Vergadering, presentatie, training of een feestje? Huur onze moutzolder af! Op de moutzolder ligt een van de belangrijkste ingrediënten van ons bier opgeslagen: graan.

Met zijn originele dakbalken, sfeervolle verlichting en het uitzicht op de graanzakken vormt de moutzolder de perfecte locatie voor verschillende bijeenkomsten. De zolder biedt ruimte aan zo’n 50 bezoekers en is van alle gemakken voorzien: een snelle Wifi-verbinding, een professioneel digitaal projectiescherm en een geluidsinstallatie. Een unieke plek waar je in alle rust vergadert, brainstormt, traint of feest. Tip: boek een proeverij ter afsluiting! 

Groter gezelschap? In overleg is het ook mogelijk de gehele brouwerij af te huren.

Meer weten? Neem contact op!

Vergaderen met uitzicht op de zakken graan

Onze bieren

 

Radboud
de Eerste

Een stevig, lekker fris witbiertje van 6,6%. Gebrouwen van gerste- en tarwemout. Zacht en kruidig dankzij de specerijen.

 

De tweede
Radboud

Volop in ontwikkeling! Houd de site in de gaten.

 

Radboud Tripel

In aantocht: ons tripel-bier. Wij houden je op de hoogte.

 

Pale ale

Bijna klaar voor de tap: Radboud pale ale.

1760

Van de zes brouwerijen die oorspronkelijk in Medemblik gevestigd waren was in 1760 alleen het Anker nog actief. In het Hollands Noorderkwartier waren nog maar zeven brouwerijen in bedrijf: twee in Alkmaar, twee in Enkhuizen, een in Hoorn, een in Purmerend en het Anker in Medemblik. 

Het Anker was in verhouding tot de overige brouwerijen een relatief kleine brouwerij. De belangrijkste afnemers van het Medemblikker bier waren de lokale bevolking en de scheepvaart.

Voel de beleving

Ontwerp en realisatie: Tmpldesign