De Moutzolder

Vergadering, presentatie, training of een feestje? Huur onze moutzolder af! Op de moutzolder ligt een van de belangrijkste ingrediënten van ons bier opgeslagen: graan.

Met zijn originele dakbalken, sfeervolle verlichting en het uitzicht op de graanzakken vormt de moutzolder de perfecte locatie voor verschillende bijeenkomsten. De zolder biedt ruimte aan zo’n 50 bezoekers en is van alle gemakken voorzien: een snelle Wifi-verbinding, een professioneel digitaal projectiescherm en een geluidsinstallatie. Een unieke plek waar je in alle rust vergadert, brainstormt, traint of feest. Tip: boek een proeverij ter afsluiting! 

Groter gezelschap? In overleg is het ook mogelijk de gehele brouwerij af te huren.

Meer weten? Neem contact op!

Vergaderen met uitzicht op de zakken graan

Onze bieren

 

Radboud
de Eerste

Een stevig, lekker fris witbiertje van 6,6%. Gebrouwen van gerste- en tarwemout. Zacht en kruidig dankzij de specerijen.

 

De tweede
Radboud

Volop in ontwikkeling! Houd de site in de gaten.

 

Radboud Tripel

In aantocht: ons tripel-bier. Wij houden je op de hoogte.

 

Pale ale

Bijna klaar voor de tap: Radboud pale ale.

1554

Radboud

In 1554 werden onder een van de kasteeltorens van Radboud een brouwketel, een koelvat, twee brouwkuipen, drie roerstokken en een aantal oude watergoten ontdekt. Dat kan maar één ding betekenen: kasteel Radboud beschikte over een eigen brouwerij. Hier werd het bier gebrouwen voor de bewoners en verdedigers van het kasteel. Het zijn de eerste aanwijzingen van een brouwerij in Medemblik.

Voel de beleving

Ontwerp en realisatie: Tmpldesign