De Moutzolder

Vergadering, presentatie, training of een feestje? Huur onze moutzolder af! Op de moutzolder ligt een van de belangrijkste ingrediënten van ons bier opgeslagen: graan.

Met zijn originele dakbalken, sfeervolle verlichting en het uitzicht op de graanzakken vormt de moutzolder de perfecte locatie voor verschillende bijeenkomsten. De zolder biedt ruimte aan zo’n 50 bezoekers en is van alle gemakken voorzien: een snelle Wifi-verbinding, een professioneel digitaal projectiescherm en een geluidsinstallatie. Een unieke plek waar je in alle rust vergadert, brainstormt, traint of feest. Tip: boek een proeverij ter afsluiting! 

Groter gezelschap? In overleg is het ook mogelijk de gehele brouwerij af te huren.

Meer weten? Neem contact op!

Vergaderen met uitzicht op de zakken graan

Onze bieren

 

Radboud
de Eerste

Een stevig, lekker fris witbiertje van 6,6%. Gebrouwen van gerste- en tarwemout. Zacht en kruidig dankzij de specerijen.

 

De tweede
Radboud

Volop in ontwikkeling! Houd de site in de gaten.

 

Radboud Tripel

In aantocht: ons tripel-bier. Wij houden je op de hoogte.

 

Pale ale

Bijna klaar voor de tap: Radboud pale ale.

1612

Blonde Gees

Onder leiding van weduwe Gees Jans vierde brouwerij het Anker hoogtij. In de jaren 1615-1625 maakte zij van de brouwerij een van de grootste bierleveranciers van de omgeving. Het bier kende verschillende afzetmarkten. Een deel werd verkocht aan handelaren, er werd bier geleverd aan omliggende dorpen en de reders, schippers en kapiteins sloegen Medembliks bier in voor aan boord. 

Voel de beleving

Ontwerp en realisatie: Tmpldesign