08-08-2019

Nieuws

Overzicht

Zoals jullie wellicht weten stond het bier van Radboud afgelopen Dijkpop prominent op de tap in de Biertuin!

Naast het tapje van Radboud met daarop de Hazy Gees en de Bonus Malus, ons appelbier. Stond het tapje van de Amsterdamse brouwerij Poesiat en Kater met daarop ook twee heerlijke ambachtelijke biertjes!

Onze Sjors en Maarten van Poesiat en Kater konden het gelijk goed met elkaar vinden en gingen natuurlijk proeven van elkaars bier! Vele glazen volgden, en de loftuitingen waren niet aan te slepen!. En aan het eind van een super geslaagde avond werd er een plannetje gesmeed: “als we nou eens een paar fustjes bier uitwisselen?”

Sjors is inmiddels op bezoek geweest in Amsterdam Oost en heeft de brouwerij van Poesiat en Kater bezocht. Hij nam een aantal fustjes Bonus Malus mee en heeft een twee verschillende bieren van Poesiat en Kater weer mee terug genomen!

Dus lieve biervriendjes, de komende periode in het proeflokaal van Stadsbrouwerij Radboud een tweetal Amsterdamse Ambachtelijke speciaalbieren op de tap. Te beginnen dit weekeinde met de Kaintz Tripel van 8,5 %!

Het is een blond bier met een hoog alcoholpercentage. Gebrouwen met vier soorten granen en Japanse Sorachi – Ace hop, waardoor het een heerlijk aroma krijgt van citroen en dille.

Proeven is weten!

2017

Stadsbrouwerij Radboud

Er wordt weer bier gebrouwen in Medemblik. Op 31 maart 2017 openen de deuren van Stadsbrouwerij Radboud, bijna op dezelfde plek als waar ooit het Anker stond. Op tap: Radboud de Eerste.

Voel de beleving

Ontwerp en realisatie: Tmpldesign