Kookworkshop

Leuk idee voor een bedrijfsuitje, verjaardag, vriendenclub of ander feest: een viergangendiner tussen de bierbrouwketels. In de kookstudio van brouwerij Radboud kook je zelf, onder leiding van een van onze topchefs.

Een avond koken

Onze gastheer of -vrouw ontvangt jullie in de brouwerij voor een korte rondleiding met uitleg over de productie van onze bieren en een proeverij. Vervolgens wacht onze chef jullie op met een amuse in de professionele brouwerijkeuken, waar we aan de slag gaan. Samen runnen jullie je eigen restaurant: de groep is verantwoordelijk voor de mise-en-place (voorbereiding), het koken, indekken, presenteren en afruimen. Wij doen de afwas!

De menu’s

Vooraf kiezen jullie welk menu jullie willen bereiden. Eén ding staat vast: de hoge kwaliteit van de ingrediënten. Het liefst werken wij met regionale producten en vanzelfsprekend volgen wij de seizoenen.

Praktische informatie

De kookstudio is te boeken voor groepen van 14 tot 50 mensen. Een kookavond (of middag) duurt ongeveer vier uur en begint in overleg. De kosten bedragen €75.- per persoon, inclusief drankjes en exclusief BTW.

Heb je een vraag of wil je boeken?

Neem contact op met de brouwerij: 0227-823393, of mail ons: info@stadsbrouwerijradboud.nl

Gezelligheid, heerlijke gerechten, kooktips en lekker bier!

Onze kookthema's;

Regionale keuken

Een viergangendiner met verse producten en een knipoog naar ons bier.

Italiaanse keuken

De lekkerste gerechten uit het land van de pizza’s en de pasta’s!

Bour- gondische tapas

Uitermate geschikt voor de grotere groepen. We maken de heerlijkste kleine gerechtjes voor op een buffet.

Maatwerk kooksessie

Stel een speciaal menu samen in overleg met onze chef.

1810

Einde Brouwerij

Allard Merens, eigenaar van brouwerijen het Anker in Medemblik en het Wapen van West-Friesland in Hoorn, kampte met financiële problemen. De scheepvaart lag stil, de Marine nam minder bier af. Schippers op de Zuiderzee moesten hoge belastingen betalen waardoor de aanvoer van het benodigde water kostbaar werd. Bovendien waren de prijzen van gerst en hop zo duur dat de Medemblikkers zich geen bier meer konden veroorloven. Merens sloot de deuren van zijn brouwerij, het pand werd gebruikt als pakhuis.

Voel de beleving

Ontwerp en realisatie: Tmpldesign