Kookworkshop

Leuk idee voor een bedrijfsuitje, verjaardag, vriendenclub of ander feest: een viergangendiner tussen de bierbrouwketels. In de kookstudio van brouwerij Radboud kook je zelf, onder leiding van een van onze topchefs.

Een avond koken

Onze gastheer of -vrouw ontvangt jullie in de brouwerij voor een korte rondleiding met uitleg over de productie van onze bieren en een proeverij. Vervolgens wacht onze chef jullie op met een amuse in de professionele brouwerijkeuken, waar we aan de slag gaan. Samen runnen jullie je eigen restaurant: de groep is verantwoordelijk voor de mise-en-place (voorbereiding), het koken, indekken, presenteren en afruimen. Wij doen de afwas!

De menu’s

Vooraf kiezen jullie welk menu jullie willen bereiden. Eén ding staat vast: de hoge kwaliteit van de ingrediënten. Het liefst werken wij met regionale producten en vanzelfsprekend volgen wij de seizoenen. Leuk met lekker weer: de BBQ-workshop.

De chefs

Wij werken met chefs waar we trots op zijn!

Geoffrey van Melick heeft zijn sporen verdiend in diverse sterrenrestaurants, waaronder ’t Nonnetje in Harderwijk.

Frans ten Oever kookt onder andere voor het Koninklijk Huis en geeft al jaren kookworkshops.

Danny Hovestad is een van dé BBQ-chefs van Nederland!

Praktische informatie

De kookstudio is te boeken voor groepen van 14 tot 50 mensen. Een kookavond (of middag) duurt ongeveer vier uur en begint in overleg. De kosten bedragen €75.- per persoon, inclusief drankjes en exclusief BTW.

Wil je komen koken maar kom je niet aan 14 man? Iedere eerste woensdag van de maand organiseren wij een kookworkshop waar je je alleen of met een klein groepje voor kunt aanmelden. De workshop gaat door bij voldoende aanmeldingen. Meld je aan!

Gezelligheid, heerlijke gerechten, kooktips en lekker bier!

Onze kookthema's;

Regionale keuken

Een viergangendiner met verse producten en een knipoog naar ons bier.

Italiaanse keuken

De lekkerste gerechten uit het land van de pizza’s en de pasta’s!

Bour- gondische tapas

Uitermate geschikt voor de grotere groepen. We maken de heerlijkste kleine gerechtjes voor op een buffet.

Maatwerk kooksessie

Stel een speciaal menu samen in overleg met onze chef.

1554

Radboud

In 1554 werden onder een van de kasteeltorens van Radboud een brouwketel, een koelvat, twee brouwkuipen, drie roerstokken en een aantal oude watergoten ontdekt. Dat kan maar één ding betekenen: kasteel Radboud beschikte over een eigen brouwerij. Hier werd het bier gebrouwen voor de bewoners en verdedigers van het kasteel. Het zijn de eerste aanwijzingen van een brouwerij in Medemblik.

Voel de beleving

Ontwerp en realisatie: Tmpldesign